9 Ιουν 2011

H Microsoft συζητάει για την κατασκευή δικού της tablet με Windows 8

 Tώρα που η Microsoft παρουσίασε τα windows 8 και με το φιλικό UI για tablets, ακούγονται ολοένα και περισσότερο φήμες για την δημιουργία ενός δικού της tablet PC, που θα τρέχει αυτό το νέο της λειτουργικό.

Και γιατί όχι?Η αγορά των tablets είναι συνεχώς αναπτυσσόμενη και υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να εκμεταλευτεί η Microsoft σε επίπεδο hardware αν και προηγούμενες τέτοιες προσπάθειες δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

Παρ'όλα αυτά υπάρχει και το παράδειγμα του Xbox, που αποτέλεσε μια προσπάθεια hardware παραγωγής της Microsoft στο gaming κομμάτι και γνώρισε και γνωρίζει τεράστια επιτυχία.


Σύμφωνα λοιπόν με το Digitimes, η Microsoft βρίσκεται σε συζητήσεις με την Texas Instruments και κάποιους κατασκευαστές στην Taiwan, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο κατασκευής ενός windows 8 tablet με την επωνυμία της Microsoft.


To ότι έχουν γίνει συζητήσεις είναι σίγουρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει παρθεί η απόφαση για την κατασκευή του Microsoft tablet.Ο χρόνος θα δείξει αν είναι διατεθειμένη η εταιρεία να πάρει το ρίκσο να ''χορέψει" στην ανταγωνιστική αγορά των tablets.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου