15 Μαΐ 2011

Android 3.1 Honeycomb: Tι νέο έχει να προσφέρει?

To Motorola Xoom είναι το πρώτο tablet που θα χρησιμοποιεί το νέο αναβαθμισμένο android λειτουργικό,φτιαγμένο ειδικά για tablets: το honeycomb 3.1.

Tι το καινούργιο θα προσφέρει όμως το λειτουργικό αυτό το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο για όλες τις android ταμπλέτες?





Κατ'αρχάς θα παρέχει USB υποστήριξη,που σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να συνδέσει στο tablet του περιφερειακά μέσω USB port.Πληκτρολόγια,mouse αλλά και ένα Xbox 360 controller  για παράδειγμα,επιτρέπει στα tablets να συμπεριφέρονται περισσότερο σαν computers ή και σαν παιχνιδομηχανές.Αυτό είναι κάτι που περνάει τα tablets σε άλλο επίπεδο.

Tα widgets θα είναι ευμετάβλητα όσον αφορά το μέγεθος και τη θέση τους.
Θα υπάρχει ένα task switcher με το οποίο θα μπορεί κανείς να δει όλες τις εφαρμογές που ''έτρεχε'' πρόσφατα και όχι μόνο τις 4 τελευταίες όπως γινόταν μεχρι τώρα.
Επίσης με το νέο app των ταινιών θα μπορούν οι χρήστες να νοικιάζουν ταινίες απ'το android market με όρους παρόμοιους μ'αυτούς του Amazon και του itunes.

Τέλος το λειτουργικό θα είναι πιο ομαλό και γρήγορο,με σωστή ανταπόκριση και χωρίς καθυστερήσεις κατα το άνοιγμα των εφαρμογών,καθώς αυτό ήταν ένα κενό που υπήρχε στις προηγουμενες εκδόσεις.



[Via]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου