7 Ιουν 2011

Sony Playstation στην E3: Δείτε μια νέα 3D οθόνη για gaming μαζί με άλλα accessories


Στο συνέδριο E3 στο Los Angeles
παρουσιάστηκε στα πλαίσια νέων τεχνολογιών, η 3D οθόνη απ'τη Sony και το Playstation.
Μια 24" LCD full HD 1080p 3D οθόνη, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο στην παγκόσμια αγορά και θα δίνει την δυνατότητα για ταυτόχρονο gaming δύο παιχτών καθώς θα χωρίζει στα δύο και ουσιαστικά ο κάθε παίχτης θα έχει τη δική του ξεχωριστή οθόνη.Με τα ειδικά γυαλιά, θα προσφέρει τόσο 3D όσο και 2D εμπειρία, ενώ θα έχει ενσωματωμένα ηχεία και subwoofer για να μην υστερεί σε ήχο.Όλα τα HD media θα έχουν δυνατότητα προβολής στην οθόνη απλά με σύνδεση είτε του PS3 είτε του PC και της τηλεόρασης.
Όσον αφορά το design της, θα είναι εξαιρετικά λεπτή και θα με Playstation επιρροές σχεδιασμένη.


Μαζί με την οθόνη ανακοινώθηκαν και τα 3D γυαλιά με τη σφραγίδα του Playstation, με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.Θα είναι απαραίτητα για την 3D εμπειρία με την οθόνη 3D και θα λειτουργούν και για τις περισσότερες από τις 3D τηλεοράσεις της αγοράς.
Θα παρέχονται μαζί με την playstation 3D οθόνη, αλλά και χωριστά στην τιμή των 69.99$.





Η 3D οθόνη της SONY Playstation θα διατίθεται μαζί με τα 3D γυαλιά και HDMI καλώδιο και το Resistance 3 σε blu Ray - όλα μαζι στην τιμή των 499$.

Το Resistance 3, Doomsday edition θα περιλαμβάνει εκτός από το παιχνίδι σε disc Blu-Ray,ένα Playstation Move motion controller, ένα navigation controller και move sharp shooter και θα ''χτυπήσει'' τις αγορές στις 6 Σεπτεμβρίου του 2011 για 149.99$.

U59JC25E2BZ6

source: Playstation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου