5 Μαΐ 2011

Και οι Eλληνες φτερουγίζουν μεσω Twitter

 Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες φτιάχνουν το προφίλ τους στο
 twitter,το ταχέως αναπτυσσόμενο παγκόσμιο μέσο κοινωνικής    δικτύωσης.

Πρόσφατα,τον Μάρτιο που μας πέρασε ,το twitter έκλεισε τα 5
χρόνια λειτουργίας του και δείχνει οτι είναι στα καλύτερα του.
Τον Απρίλιο το twitter παρουσίασε την  ανανεωμένη σελίδα υποδοχής του,και αναβάθμισε τον μηχανισμό αναζήτησης ετσι ώστε να είναι ευκολότερο να ''ανακαλύψεις'' τα άτομα που θέλεις να ακολουθήσεις.

Οι έλληνες δεν το χουν βάλει στη ζωή τους ακόμα,στο βαθμό που έκαναν με το facebook αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι οι ρυθμοί δημιουργίας ελληνικών προφίλ στο twitter δεν είναι υψηλοί.
Κυρίως άνθρωποι του θεάματος και της τηλεόρασης,το χρησιμοποιούν τακτικά για να ενημερώνουν  τους followers τους για την καθημερινότητα τους και να έχουν επαφή μαζί τους,αλλα και πολλοί δημοσιογράφοι,προσπαθούν να ''αρπάξουν'' ειδήσεις απο κάποιο ποστάρισμα των ανθρώπων που τους ενδιαφέρει.

Είναι βέβαιο,οτι σε λίγο καιρό,όπως συνέβη και με το facebook,σχεδόν οι πάντες θα έχουν λογαριασμό και θα κάνουν τα tweets τους.

Τελειώνοντας θα σας αναφέρω ένα στοιχείο για να αντιληφθείτε την δύναμη του twitter σε παγκόσμια κλίμακα: Την 1 του Μάη,με την φημολογία και τελικά την επιβεβαίωση του θανάτου του Bin Landen το twitter κατέγραφε 5.106 tweets το δευερόλεπτο!Και αυτό είναι το τρίτο καλύτερο ''σκορ'' του,καθώς την πρωτοχρονια του 2011 καθώς και στο σεισμό της Ιαπωνίας οι αριθμοί ήταν μεγαλύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου