16 Μαΐ 2011

Από το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει Ovi,μόνο Nokia

Ovi και Nokia
 Πριν από δύο ώρες η Nokia γνωστοποίησε στο επίσημο blog της ότι από τον Ιούνιο ξεκινάει μια διαδικασία συγχώνευσης ουσιαστικά των δύο brand names των υπηρεσιών της σε ένα.

Η Nokia για τις υπηρεσίες της όσον αφορά το internet χρησιμοποιεί το brand name Οvi από τον Αύγουστο του 2007 και μετά.Οvi στα Φινλαδικά σημαίνει ''πόρτα'' και δείχνει ξεκάθαρα οτι η Nokia ήθελε να ταυτίστει το brand με τις internet υπηρεσίες.

Όπως λένε οι άνθρωποι της Nokia,η διαδικασία μετονομασίας και ταύτισης των δύο ονομάτων θα έχει ως αποτέλεσμα να διατηρηθεί το γνωστό στο ευρύ κοινό για χρόνια όνομα Nokia.
Έτσι Οvi μέχρι το τέλος του 2012 δεν θα υπάρχει αλλά μόνο σαν brand καθώς όλες οι υπηρεσίες θα μεταφερθούν κάτω απ'την Nokia ''ομπρέλα''.

Αυτό το ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι της Φινλανδικής εταιρείας.Δεν θα αλλάξει κάτι στις υπηρεσίες.Είναι καθαρά και μόνο θέμα ονόματος για λόγους marketing.

H Ovi μέχρι και τον Απρίλιο καταγράφει 5 εκ. downloads την ημέρα γενικά,ενώ οι 158 developers της έχουν 1εκ. downloads ημερησίως για τις εφαρμογές της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου