30 Μαΐ 2011

Τι είπαν και τι φωτογραφίες ανέβασαν στο twitter οι παίχτες των Barcelona και Manchester μετά τον τελικό

Από το Σάββατο το βράδυ η Barcelona είναι και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης αφού επικράτησε  πανάξια στον τελικό της Manchester Utd.
Εμείς θα δούμε τους πρωταγωνιστές του τελικού με μια ματιά όχι τόσο ποδοσφαιρική.
Δείτε λοιπόν τι έγραψαν μερικοί απ'αυτούς στους twitter λογαριασμούς τους και μερικές απ'της φωτογραφίες που ανέβασαν στα tweets τους.



Andres Iniesta (Barcelona):
''Πρωταθλητές Ευρώπης!Η τρίτη κούπα μου!!είναι καταπληκτικό!!Σας ευχαριστώ όλους και για όλα!!" μαζί με την παρακάτω φωτογραφία:




Gerard Pique (Barcelona) :
- "Πρωταθλητές!Πρωταθλητές!!Αύριο στη Βαρκελώνη και τότε οι παίχτες θα πάνε στη συναυλία της Shakira στο Ολυμπιακό στάδιο!!" Για όσους δεν γνωρίζουν, εδώ και κάποιους μήνες η Shakira είναι το αμόρε του Pique.

-" Eδώ μπορείτε να το δείτε!Πόσο όμορφο είναι!" μιλώντας για το διάσημο τρόπαιο , ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία του μαζί του.







Xavi Hernandez (barcelona):
"Οι τρεεεεεεεεεεελοί νίκησαν" Μάλλον ήταν στον κόσμο του μετά την επιτυχία ο Xavi!

Victor Valdez (Barcelona):
"Στο Λονδίνο ο ουρανός είναι μπλέ και το κρασί κόκκινο.Blaugrana είναι το χρώμα της καρδιάς μου,είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και εσείς οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο!Zήτω Mπάρτσα!!"



Wayne Rooney (Man utd):
Ο Rooney μάλλον δεν είχε πολύ όρεξη για tweets μετά τον χαμένο τελικό αλλά πριν απ αυτόν έγραψε το εξής: "Eυχαριστώ για τα μηνύματα για καλή τύχη.Ακούω Beatles και ξεκουράζομαι στο ξενοδοχείο.Δεν μπορώ να περιμένω για το σημερινό παιχνίδι.Είμαστε έτοιμοι!"


Rio Ferdinand (Man utd) :
"Απογοητευμένος όπως φαντάζεστε..Πρωταθλητές στην Αγγλία αλλά δεύτεροι στην Ευρώπη..Θα επιστρέψουμε!"

"Συγχαρητήρια στην Barcelona.Η καλύτερη ομάδα σήμερα" Και γενικότερα να συμπληρώσω εγώ αγαπητέ Rio.

"Ουάου!Κερδίσαμε την Premier league  με 8 βαθμούς και ακόμα νιώθω απογοητευμένος από χτες..παλιό γνωστό και αστείο παιχνίδι.."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου