14 Ιουν 2011

Αξεσουάρ για iPad , γι'αυτούς που το θέλουν αγγαλιά τους

Σύμφωνοι, το iPad και πόσο μάλλον το iPad 2 είναι φτιαγμένα να τα παίρνεις μαζί σου παντού και σίγουρα βάρος δεν μπορούν να σου γίνουν.

Θα δούμε όμως 4 accessories για αυτούς που το χρησιμοποιούν με τις ώρες και στο σπίτι ψάχνουν έναν τρόπο να βρουν ακόμα πιο βολικούς τρόπους να χρησιμοποιήσουν το iPad.












To e-pillow είναι αυτό που λέει και λέξη.Ενα μαξιλάρι ειδικά σχεδιασμένο για το iPad σας, για να το εισάγεται στη ειδική υποδοχή και να το έχετε με τις ώρες στα πόδια σας.Το iPad δεν γλιστράει χάρη στο υλικό της υποδοχής ενώ ολόκληρη η οθόνη του είναι διαθέσιμη.

Η τιμή του στα 30 $ (20 € περίπου) από το site του epillow



 To PadProp λειτουργεί με τον τρόπο που φαίνεται στην φωτογραφία και ουσιαστικά κεντράρει το iPad ανάμεσα στα πόδια σας κρατόντας το σταθερό ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση στο τραπέζι.Κοστίζει 15 $ (10€) και θα το βρείτε εδώ.



To PropUp είναι μια πολυ-βάση καθώς μπορεί να στηρίξει το iPad  απλά πάνω στο γόνατο σας, πάνω στο τραπέζι, να λειτουργήσει σαν λαβή για να το κρατήσετε.Γαντζώνεται στη κυριολεξία απ'το iPad και γίνεται προεκταση του.Δείτε το στο site του PropUp σε διάφορα χρώματα και στην τιμή των 30$ (20 €).






To MyClip Thigh είναι για όσους θέλετε να δέσετε το iPad πάνω σας στην κυριολεξία.Προσαρμόζεται γύρω απ το πόδι, ενώ με λίγη φαντασία μπορείτε να βρείτε πολλά μέρη όπου θα στήριζαν το iPad σας για μεγαλύτερη άνεση στην χρήση του.
Το βρίσκεται στην τιμή των 40 $ ( 28 €) και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου