8 Ιουν 2011

Το νέο Nintendo Wii U , με controller που κάνει τα πάντα , έρχεται το 2012 (Video)

Εχθές αποκαλύφθηκε από την Nintendo το νέο Wii U, η επόμενη κονσόλα παιχνιδιών της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της Nintendo , o Satoru Iwata, έδωσε στον κόσμο το στίγμα και τον προσανατολισμό της εταιρείας πριν την παρουσίαση καθώς όπως είπε, ο βασικός στόχος τους είναι να εξυπηρετούν κάθε είδους gamers χαρίζοντας μοναδική gaming εμπειρία σ'αυτούς.
Έτσι λοιπόν και το Wii U , στα πλαίσια της όλης φιλοσοφίας τους, δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τόσο τους hardcore gamers όσο και τους casual.


Tο νέο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Nintendo Wii U δεν είναι άλλο απ'το νέο controller του.Μια συσκευή με touch οθόνη 6.2" , δίνει δύο επιλογές στον παίχτη: Είτε να την χρησιμοποιήσει κλασικά σαν κοντρόλ για να παίξει σε μια μεγάλη οθόνη,είτε να παίξει κατ'ευθείαν στη οθόνη του controller, κάτι σαν φορητή παιχνιδομηχανή.Σχεδόν σαν φορητή δηλαδή,καθώς απαιτείται ασύρματη σύνδεση με την κονσόλα, οπότε θα πρέπει να βρίσκεται εντός εμβέλειας.

Το νέο Wii U είναι επίσης συμβατό με τα προηγούμενα controllers  του Wii.


Όσον αφορά τα παιχνίδια τωρα, ήδη ανακοινώθηκαν κάποιοι σημαντικοί τίτλοι παιχνιδιών που αναπτύσσονται και θα είναι διαθέσιμα για το Wii U με την κυκλοφορία του, κάπου μέσα στο 2012.
Mερικά απ'αυτά είναι : Lego city Stories, Batman: Arkham City,Tom Clancey's Ghost Recon, Tekken, Ninga Gaiden 3 και Metro Last Light

Τέρμα με τα λόγια όμως και καλύτερα να πάρετε μια γεύση από το video που ακολουθεί:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου