3 Ιουν 2011

Συμβουλές από τον προσωπικό σου στυλίστα και δοκιμή και αγορά ρούχων μέσω Skype, από το Hendricks Park

Εδώ και ένα περίπου χρόνο, η Lisa Bruckner, δημιούργησε μια ιδιαίτερη υπηρεσία για τους άντρες οι οποίοι δεν έχουν τον χρόνο αλλά ίσως δεν απολαμβάνουν και ιδιαίτερα την ιδέα του shopping.
Δημιούργησε λοιπόν το Hendricks Park ,το οποίο σου παρέχει υπηρεσίες συμβούλου μόδας online μέσω skype και σου δίνει την δυνατότητα για ψώνια χωρίς να επιβάλλεται η παρουσία σου σε κάποιο κατάστημα.
Μόλις ο ενδιαφερόμενος γίνει μέλος του Hendricks Park, του συστήνεται ο προσωπικός του στυλίστας, ο οποίος μέσω skype ''μετράει'' τον πελάτη του, βρίσκουν μαζί το στυλ που επιθυμούν να του δώσουν και ρου προτείνει κάποια ρούχα.Τα ρούχα αυτά που θα επιλέξει μαζί με τον πελάτη,θα σταλούν για δοκιμή και ότι αποφασίσει να μην κρατήσει, απλά θα το επιστρέψει.
Η παροχή συμβουλών του στυλίστα είναι διαρκής,μέσω skype όπως είπαμε και μπορεί να επικοινωνήσει ο πελάτης για έκτακτες συνεδρίες και συμβουλές για ένα event για παράδειγμα ώστε να αποφασίσει πως θα ντυθεί και θα παρουσιαστεί.

Η Hendricks Park αγοράζει τα ρούχα που στέλνει στους πελάτες χονδρικά,ενώ τα πουλάει λιανική.Πάντως η υπηρεσίες της δεν είναι για όλους όπως και η ίδια η CEO της παραδέχεται, καθώς και συγκεκριμένες ποιοτικές μάρκες προωθούνται και εκπτώσεις δεν γίνονται, άρα καταλαβαίνεται ότι είναι μια υπηρεσία που κοστίζει.

Μέχρι στιγμής μετράει 300 πελάτες και είναι αποκλειστικά άντρες.Και παρ'όλο που έχει δεχτεί αιτήσεις από γυναίκες για τις υπηρεσίες της Hendricks Parks, η Bruckner δεν φαίνεται να πούενδιαφέρεται καθώς σαν γυναίκα φαίνεται να γνωρίζει πόσο διαφορετικές και απαιτητικές θα μπορούσαν να είναι σε μια τέτοια βασισμένη στο skype- υπηρεσία.



Source: Mashable













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου