18 Μαΐ 2011

Τα νέα της τεχνολογίας

τι έγινε στο Google i/o
Η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετά αξιοσημείωτα νέα γεγονότα και εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας.
Ξεκινόντας από το ετήσιο συνέδριο των developers της Google,στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας.
-Εκεί είδαμε το νέο εντυπωσιακό project του android@home ,όπου ουσιαστικά αποκαλύφθηκε ότι σε λίγο καιρό από τώρα θα μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα μέσα στο σπίτι μας απο μια android device και ενώ θα έχουμε προμηθευτεί βέβαια τα απαραίτητα συμβατά εξαρτήματα (λάμπες κτλ.) χάρη στην τεχνολογία της Google.

-Στο Google I/O είδαμε επίσης την παρουσίαση των chromebooks,των πρώτων netbooks με Chrome λειτουργικό σύστημα,φτιαγμένα και προσαρμοσμένα για το web,με την Samsung και την Acer να είναι οι πρώτοι κατασκευαστές  notebooks αυτής της τεχνολογιας.

-Στο bussiness κομμάτι της εβδομάδας,είδαμε την επένδυση της Microsoft,που αγοράζοντας το skype με 8,5 δις $,δείχνει ότι έχει νέες ενδιαφέρουσες ιδέες για το μέλλον των τηλεπικοινωνιών,αλλά και για να εμπλουτίσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες της.

-Παρακολουθήσαμε την έναρξη μιας μεγάλης κόντρας ανάμεσα σε Google και Facebook,με αποκαλύψεις,λάσπη και πολύ μα πολύ παρασκήνιο.

-Τέλος,είδαμε το playstation network να ξαναζωντανεύει μετά το φιάσκο με την επίθεση των hackers στις 20 του Απρίλη,όπου τα στοιχεία πολλών πελατών της Sony εκλάπησαν.


Αν θέλετε λοιπόν να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να δείτε τα σημαντικότερα τεχνολογικά νέα της εβδομάδας που μας πέρασε,μπορείτε να πατήσετε πάνω στους συνδέσμους για να μεταφερθείτε στα αντίστοιχα άρθρα του SpoilTops.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου