16 Μαΐ 2011

Fashion police!


Είχα το Σ/Κ που μας πέρασε μια κουβέντα με δυο πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους ,την Κατερίνα και το Σταύρο. Οπότε πριν αρχίσω..THANKS GUYS! Το θέμα της κουβέντας μας ήταν οι στυλιστικές επιλογές όλων όσων βρίσκονταν γύρω μας εκείνη την ώρα και μάλιστα προς καλή μου τύχη διαφωνήσαμε κιόλας! Μου αρέσουν τέτοιου είδους διαφωνίες, γιατί οδηγούν σε δημιουργικές σκέψεις. Τα φιλαράκια μου ταράχτηκαν λίγο βλέποντας κάποια ίσως ‘’περίεργα’’ντυσίματα και μου είπαν να το κάνω θέμα στη στήλη. Ε λοιπόν here it comes! Η δική μου θέση σε αυτό το θέμα είναι λιγο πιο loose: κάνε ό,τι γουστάρεις, φόρα ό,τι σου καπνίσει αρκεί να το υποστηρίζεις! Αλλιώς δεν μπορείς να είσαι εσυ! Αν δηλαδή είσαι ντυμένος σαν καρνάβαλος ,έχε τη συμπεριφορά του καρνάβαλου.Τα παιδιά υποστηρίζουν πως πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια σε αυτό. Ναι αλλά με τέτοια κρίση που να βρούμε λεφτά για fashion πολιτσμάνους μανα μ’;;;;;

Αφού λοιπόν αυτοί οι εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι τι μας μένει; Μα να το απολαύσουμε φυσικά!

Περαιτέρω ανάλυση των ρούχων και των χρωματικών συνδυασμών από εμένα δε θα γίνει, γιατί το θεωρώ άτοπο ενας άνθρωπος ο οποίος γουστάρει φανατικά vintage t-shirts και ταλαιπωρημένα jeans αλλα φοράει πουκάμισο και γιλέκο στη δουλειά να κράξει αυτούς που φοράνε αυτά που τους αρέσουν ,σωστά ή λάθος αλλά τουλάχιστον επιλογές τους. Άρα που οδηγεί αυτό; Να τους κράξεις εσύ μέσω των comments και να βγάλεις τα απωθημένα σου για την ταλαιπωρία των ματιών σου κάθε Σάββατο βράδυ που συναντιέσαι με τη Σάρα(γαμώ τα παιδιά), τη Μαρα(λίγο σνομπ..) και το κακό συναπάντημα(φίλοι τους από παλιά)!

Απλά για να μην αφήσουμε ένα trademark που έχει καθιερωθεί στη στήλη, θα σας δώσω μια συνταγή για ένα cocktail που νομίζω οτι ο καθένας θα καταλάβει σε ποιον τύπο ντυσίματος αναφέρεται..(αλλά είναι από τα πιο ωραία που έχετε δοκιμάσει!!!)

Pornstar Martini:

60ml Vanilla Vodka

20ml fresh lime juice

20ml passion fruit puree

15ml Passoa liqueur

15ml simple syrup.

Προσθέτεις όλα τα υλικά στο shaker, ανακινείς και σερβίρεις σε κρύο ποτήρι Martini. Γαρνίρεις με μισό passion fruit.Enjoy!

1 σχόλιο: