29 Μαΐ 2011

H Samsung ζητά απ'την Apple να δει το iPhone 5 και το iPad 3!

 Στον χώρο τον Smartphones οι μηνύσεις και οι ισχυρισμοί για μιμήσεις και αντιγραφές δίνουν και παίρνουν και κάτι τέτοιο είχε συμβεί και τον Απρίλιο ανάμεσα σε Apple και Samsung.
Tότε η Apple είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της Samsung, με την κατηγορία ότι η Samsung Galaxy σειρά αποτελεί αντιγραφή των i συσκευών της Apple (βλέποντας και την φωτογραφία δεν νομίζω ότι είχαν και άδικο στην Apple).
Μετά απ'αυτή την κατάσταση που δημιουργήθηκε, το δικαστήριο έδωσε εντολή στην Samsung, να παραδόσει τα δείγματα των ακυκλοφόρητων συσκευών της infuse 4G , Galaxy S II , Galaxy tab 10.1 και 8.9 και Droid charge ώστε να αποφασίσει η Apple αν θα τα συμπεριλάβει στην προηγούμενη αγωγή και θα επικαλεστεί αντιγραφή για να μπλοκάρει την διάθεση τους στην αγορά.

Έρχεται τώρα η Samsung και ζητάει κάτι εντυπωσιακό: Μέσω των δικηγόρων της, δηλώνει την επιθυμία της να της παραδοθούν οι συσκευές επόμενης γενιάς της Apple,δηλαδή το iphone 5 ή 4S και το iPad 3!
Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση της μήνυσης της Apple , τα προιόντα της Samsung είχαν ήδη αναοινωθεί, ενώ η Apple δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κανένα iphone 5 και κανένα iPad 3 και το μόνο που υπάρχει είναι διαρροες και φήμες από διάφορες πηγές,έγκυρες ή μη.

Η Samsung επικαλείται τις βασικές αρχές της δικαιοσύνης και απαιτεί να συγκρίνει τις  μελλοντικές συσκευές της Apple με το Droid charge και Galaxy tab 10.1 και τις άλλες συσκευές της ώστε να μην υπάρξουν και πάλι παρεξηγήσεις.

Καλή προσπάθεια απ'την Samsung, αλλά δύσκολο να καταφέρουν κάτι, καθώς απ΄το 2000 και μετά, όταν ο Steve Jobs έγινε και πάλι το αφεντικό, η απόλυτη μυστικοπάθεια όσον αφορά τα προϊόντα της, είναι για την Apple ο χρυσός κανόνας.Δεν είναι εύκολο με ένα ,έξυπνο είναι η αλήθεια τέχνασμα να σπάσει κάποιος την φιλοσοφία της.

Πάντως ακόμα και να ικανοποιηθεί η απαίτηση της Samsung, θα υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα, ότι δουν θα μείνει καλά κρυμμένο, οπότε μην περιμένετε να το δούμε και μεις.
Το iPhone 5 και το iPad 3, θα το δούμε όταν αποφασίσει ο Steve Jobs να το δούμε.


[Via]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου