24 Μαΐ 2011

Ποιές είναι οι διαφορές του iPad 2 με το iPad που αξίζει κανείς να λάβει υπ'όψιν του?

Το iPad 2 της Apple κυκλοφορεί πλέον στην αγορά, αν και είναι κομματάκι δύσκολο να το βρεις άμεσα καθώς οι περισσότεροι θα σε βάλουν σε αναμονή τριών εβδομάδων.
Είναι πολλοί λάτρεις της Apple και των προιόντων της που έτρεξαν να το προπαραγγείλουν και πολλοί από αυτούς ήταν ήδη κάτοχοι του πρώτου iPad.
Έχει αλήθεια όμως τόσο μεγάλη διαφορά το iPad 2 με την προηγούμενη έδκδοση του για να αξίζει να δαπανήσει κάποιος χρήματα,ειδικά αν έχει το πρώτο iPad,για να το αποκτήσει?


Σύμφωνα με τον Julian Horsey  από το Geeky gadgets,ο οποίος είναι απ'αυτούς που επέλεξαν να αντικαταστήσουν το ''παλιό'' ipad με το νέο ipad 2, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις αξίζει τον κόπο και το χρήμα.

Και επικεντρώνεται σε 3 συγκεκριμένα χαρατηριστικά:
Πιό λεπτό ακόμα και απ'το iPhone 4,το iPad 2 έχει το 1/3 του πάχους του iPad ενώ είναι αι αισθητά πιο ελαφρύ.Για πολλούς λόγους το νέο design του ipad 2 είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με το hardware του iPad 2 , καθώς με τον διπύρηνο A5 επεξεργαστή του στα 1GHz και  RAM στα 512MB (δύο φορές μεγαλύτερη από το iPad) , είναι σχεδόν 9 φορές πιο γρήγορο όσον αφορά το ''τρέξιμο'' των εφαρμογών.

Τρίτο νέο χαρακτηριστικό είναι η συνδεσιμότητα του.Με HDMI έξοδο μπορείς να εμφανίσεις την οθόνη και το περιεχόμενο του ipad 2 σε HDTV και να έχεις high definition αποτελέσματα.Συν την λειτουργία mirroring που διαθέτει,μπορείς να κάνεις επαγγελματιές παρουσιάσεις σε μεγάλες οθόνες, μια νέα δυνατότητα του ipad 2 που το καθιστά σημαντικό επαγγελματικό εργαλείο.

Σύμφωνα πάντα με τον Horsey, θα πρέπει κάποιος να βρει αν κάποιο απ'αυτά τα χαρακτηρηστικά πραγματικά είναι χρήσιμα γι΄αυτόν και να αποφασίσει αν θα κάνει την επένδυση που ακούει στο όνομα iPad 2.


[Geeky gadgets]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου