24 Μαΐ 2011

Τα Nokia C2-00 με διπλή sim , βγαίνουν στην αγορά

H Nokia ανακοίνωσε σήμερα μέσω του επίσημου blog της ,την απόστολή των Nokia C2-00 στις παγκόσμιες αγοράς κινητής τηλεφωνίας.
Απλές, εως πολύ απλές συσκευές , χωρίς να χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά για τα χαρακτηριστικά τους, καθώς στερούνται λειτουργιών και δυνατοτήτων αλλά έχουν ένα σημαντικό ατου που φαίνεται ότι εκεί στηρίζουν και την ανταγωνιστικότητα τους: Dual sim

Με λίγα λόγια τα Nokia C2-00 έχουν την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δύο sim καρτών στην ίδια συσκευή,ενώ έχουν τη δυνατότητα να ''θυμούνται''  τα στοιχεία 5 διαφορετικών sim.
Πολύ χρήσιμη λειτουργία για πολλούς, όπως οι επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν τις επαγγελματικές από τις προσωπικές επαφές τους, ή για χρήστες που επιθυμούν να έχουν δύο κάρτες από διαφορετικές εταιρείες για έλεγχο του κόστους.

Με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (43 μέρες σε standby) και δυνατότητα αποθήκευσης πάνω από 1000 επαφές στη μνήμη του τηλεφώνου αλλά και δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Σίγουρα το Nokia C200 δεν απευθύνεται σε gadgetάκηδες ,που επιθυμούν σύγχρονες και πολλές λειτουργίες στο κινητό τους αλλά για ένα εργαλείο για άτομα με συγκεκριμένες απαιτήσεις για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου