10 Ιουν 2011

Καλοκαιρινό Camp για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ στα Βόρεια προάστια

Φέτος το καλοκαίρι, είναι ευκαιρία για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ να συνδυάσουν την βελτίωση τους στο εθνικό μας σπορ και να διασκεδάσουν με πολύ παιχνίδι και διαγωνισμούς με έπαθλα και βραβεύσεις μέσα από το πρώτο Basketball Camp της A.E Πεντέλης στο κλειστό Γυμναστήριο Πεντέλης.

Η Α.Ε. Πεντέλης, πρώην ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ, είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Αττικής (ΕΣΚΑ) και διαθέτει εγκαταστάσεις και οργάνωση αξιοζήλευτη ακόμα και για επαγγελματικά σωματεία.
Στηρίζεται σε παίχτες που βγήκαν από τις ακαδημίες της ομάδας και αποτελούν τον κορμό της, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις αθήτών της που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το Camp των Βορείων Προαστίων θα διαξαχθεί από 11/7 εώς και 22/7 για παιδιά γεννημένα από 1994 μέχρι και 2001, με προπονητές των ακαδημιών της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, στις οργανωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου (Κλειστό γυμναστήριο Ν.Πεντέλης).
Στο καθημερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται η βελτίωση των νέων αθλητών στην τεχνική του αθλήματος, η αθλητική και σωματική βελτίωση, πολύ παιχνίδι και διασκέδαση με παιδιά της ίδιας ηλικίας.

Το μπάσκετ είναι το άθλημα που μας έχει χαρίσει επιτυχίες σαν χώρα και η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ θέλει να προσφέρει στην προσπάθεια συνέχισης της παράδοσης αυτής, αξιοποιόντας και εξελίσσοντας τα αστέρια του μέλλοντος.

Για πληροφορίες σχετικά με το Summer Basketball Camp της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 210-8032395 και 6937002850 ή να στείλετε ένα email στο penteli_camp@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου