8 Ιουν 2011

iOS εφαρμογή για την Financial Times, σε λίγο όλοι θα διαβάζουνε μόνο ηλεκτρονικά

Είχαμε πει και σε προηγούμενο post για τους ρυθμούς ανάπτυξης της αγοράς των tablets και την διαφενόμενη μεταπήδηση των media έντυπης μορφής σε ηλεκτρονική μεσα στα επόμενα χρόνια.
Ήδη στην Αμερική, εκεί που ξεκινούν όλα δηλαδή καλώς ή κακώς, οι μεγάλοι εκδότες εφημερίδων και περιοδικών έχουν καταλάβει την τάση αυτή και φαίνεται πώς είναι αποφασισμένοι να ''χορέψουν τον χορό''.

Έτσι λοιπόν μετά το Playboy που έφτιαξε την δική του εφαρμογή για το app store της Apple, ήρθε η σειρά μιας απ'της μεγαλύτερης οικονομικλης εφημερίδας παγκοσμίως, της Financial Times, να κάνει το ίδιο.

Έτσι λοιπόν, θα έχουμε ένα app για iOS συσκευές και για την Financial times ,το οποίο μέχρι τις 14 Ιουλίου θα κατεβαίνει δωρεάν.Μπορείτε να το δείτε και να το κατεβάσετε απ'το site της FT.
Παρ'όλο που η εγγραφή στην υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για iOS xρήστες προς το παρόν, σύντομα θα διατεθεί και για tablets άλλων εταιρειών ώστε να ικανοποιήσει όλους τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες.

Είναι λοιπόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι μεγάλοι εκδότες το παράδειγμα των FT, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουμε ήδη μπει στην εποχή των tablet PCs και ο παραδοσιακός τρόπος ενημέρωσης σε χαρτί δείχνει να χάνει την δυναμική του και ας μας λείψει.




[Via]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου