12 Ιουν 2011

Θα ερθει το iPhone 5 4G μέσα στο 2011 ή έχουμε απλά κι άλλες φήμες?

Οι φήμες και οι πληροφορίες για το iPhone 5 ή το iPhone 4S ή καλύτερα για να είμαστε σίγουροι για το iPhone της επόμενης γεννιάς, διαδέχονται η μία την άλλη και όλοι προσπαθούν να βρούν άκρη για το ποιές απ'αυτές έχουν κάποια βάση.

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως, δείχνουν να έχουν κάποια βαρύτητα παραπάνω.Και αυτό γιατί προέρχονται από τον Ali Al Ahmad, εκτελεστικό διευθυντή της Etisalat, εταιρείας κινητής τηλεφωνίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σύμφωνα με τον Al Ahmad λοιπόν, η εταιρεία τους είναι σε επαφές με την Apple ώστε να φέρει πρώτη το iPhone 5 στην Μέση Ανατολή, υποστηρίζοντας 4G LTE δίκτυο, μέσα στο φθινόπωρο του 2011.
Προκαλεί απορία βέβαια η άνεση με την οποία ο Al Ahmad αποκαλύπτει ένα τέτοιο μυστικό, καθώς παραβιάζει με αυτόν τον τρόπο την φιλοσοφία της απόλυτης σιωπής και της μυστικοπάθειας της Apple σχετικά με τα νέα προϊόντα της.

Η Apple πάντως φαίνεται ,σύμφωνα με τις φήμες πάντα , πώς σκέφτεται να καθυστερήσει το iPhone 5 με 4G δίκτυο καθώς θέλει να δώσει χρόνο στους παροχείς παγκοσμίως να οργανώσουν την κάλυψη 4G για περισσότερες περιοχές, πριν ξεκινήσει η μαζική παραγωγή ενός τόσο περιζήτητου προϊόντος.
Γι'αυτό και είναι πολύ πιθανό, όπως έχουμε ξαναδεί , να προηγηθεί ένα άλλο iPhone, ίσως το iPhone 4S
μέχρι να είναι όλα έτοιμα για το 5.

Τα πράγματα μπερδεύονται όλο και περισσότερο λοιπόν, αφού κάθε βδομάδα νέες φήμες και δηλώσεις ανθρώπων σας τον Al Ahmad βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, ενώ η Apple τηρεί σιγή ιχθύως, απολαμβάνοντας τον ντόρο που δημιουργείτε γύρω απ'το όνομα της και τα προϊόντα της.
Και όπως συνηθίζεται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις , o χρόνος θα δείξει...


[Via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου