10 Μαΐ 2011

iPhone 5: πώς θα είναι και πότε θα μας έρθει?

 Κάπως έτσι είναι πολύ πιθανό να μοιάζει το πολυαναμενόμενο iPhone 5 σύμφωνα με εικόνες που διέρευσαν στο διαδίκτυο.

Όταν ο Steve Jobs της Apple ανακοίνωσε το iPad 2 τον Μάρτιο, ανακοίνωσε ουσιαστικά και κάποια χαρακτηριστικά του νέου iPhone 5.

Οι ομοιότητες του με την τελευταία ταμπλέτα της Apple αναμένεται να είναι πολλές.

Κατ'αρχάς θα χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή με το iPad 2,που θα ναι διπύρηνος (Dual core A5) ακολουθόντας ουσιαστικά τον δρόμο που χάραξε με τον προηγούμενο επεξεργαστη Α4 που χρησημοποιήθηκε σε iPad και iPhone 4.

Όσον αφορά το design του τώρα,το νέο iPhone θα είναι σίγουρα πιο λεπτό χρησιμοποιόντας την τεχνολογία που πέτυχε το πιο λεπτό iPad 2.Δηλαδή μείωση των layers στην οθόνη (3,7'' απ'ότι ακούγεται) ώστε να μικρύνει το πάχος και να βελτιωθούν τα ποιοτικά χαρακτιριστικά του retina display.


Ίσως να έχει και το σχήμα ''σταγόνας'' όπως παρατηρείτε στην φωτογραφία,δηλαδή προς τα κάτω να λεπταίνει.

To iPhone 5 θα είναι επίσης πιό ελαφρύ και θα διατηρήσει την ίδια διάρκεια μπαταρίας όπως ακριβώς επιτεύχθει και με το iPad 2.

Το θέμα είναι πότε θα βγει στην αγορά, καθώς δεν αναμένεται αυτό να γίνει τον Ιούλιο όπως αρχικά ακουγόταν και όπως συνήθιζε η Apple να κάνει με τα προηγούμενα iPhone αν και αυτό ήταν το αρχικό της πλάνο.Ίσως επειδή καθυστερησε το λευκό iPhone 4 να βγει στην αγορά.
Μάλλον κατα τον Οκτώβριο αναμένεται...



via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου